Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2013 | 7652 vizualizari

 

Potrivit ca gustare rapida sau aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1 conserva de fasole boabe 450 g
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • putin ulei pentru prajit
  • pentru uns:
  • 1 ou
  • 1-2 linguri cu lapte
  • putin susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta:

 Ceapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa.

 Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai multe ape, apoi se bate pane devine ca o crema.

 Se adauga ceapa calita. Se asezoneaza cu sare, busuioc, cimbru si se amesteca bine.

 Se taie aluatul in 8 fasii egale si se adauga compozitia. Se ruleaza.

 Rulourile se aseaza pe hartie de copt pe o tava si se ung cu ajutorul unei pensule, cu oul barut amestecat cu putin lapte.

 Se presara deasupra putin susan.

 Se da tava la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 15-20 de minute timp in care nu se deschide usa cuptorului.

 Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

Tabita _ 1

02.08.2013, 16:27

Claudia

Krystyan Trendy 1

29.05.2014, 09:14

minunate rulourile

Tabita _ 1

29.05.2014, 09:54

Multumesc Kristy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- Fasole batuta cu Blenderul Oster